torsdag den 30. oktober 2014

Cruzeiro tog første pokalstik mod Robinho og Santos

Cruzeiro tog det første stik, da de brasilianske mestre hjemme på Mineirão mødte Santos i semifinalen i Copa do Brasil foran 25.714 betalende tilskuere.

Sejren blev så smal som 1-0 på det mål, som Willian satte ind efter bare 10 minutters spil. Dermed er spændingen intakt, når de to mandskaber spiller returkamp på Vila Belmiro om en uge.

Hjemmeholdet burde have vundet med en pind mere, men kampens dommer annullerede fejlagtigt en scoring af landsholdsspilleren Ricardo Goulart efter pausen.

Begge mandskaber var egentligt godt tilfredse med resultatet. Cruzeiro slap for at indkassere et udebanemål, mens det ikke er helt umuligt for Santos at vinde returkampen med et par kasser, og dermed sikre sig en plads i pokalfinalen.