fredag den 31. oktober 2014

Kaptajn Kaká & Co. med forrygende 45 minutter

São Paulo leverede en forrygende 1. halvleg, da "O Tricolor" hjemme på Morumbi besejrede Emelec med 4-2 i den første møde i kvartfinalen i Copa Sulamericana.

Kaká & Co. kunne gå til pausen oppe med hele 3-0 på mål af Michel Bastos, Hudson og Alan Kardec, og det lignede en ren massakre af gæsterne fra Ecuador. São Paulo glemte dog at en kamp varer 2 gange 45 minutter...

Emelec fik derfor rettet op på tingene med to mål i starten af 2. halvleg. Rogério Ceni så ikke så godt ud ved den første scoring sat ind af Bolaños, mens målmandslegenden til gengæld var chanceløs ved Menas træffer.

São Paulo fik dog lukket hullerne og med 20 minutter igen af matchen fik indskiftede Antônio Carlos genskabt en fornuftig buffer, som betyder, at "O Tricolor" kan tillade sig at tabe returkampen i Guayaquil om en uge med en enkelt kasse og alligevel gå videre til semifinalen.