søndag den 26. oktober 2014

Real Madrid-target koster mestrene sejren

Cruzeiro har længe ligget til at vinde det brasilianske mesterskab med en sikker margin ned til nummer to, men her på det sidste er der gået lidt grus i maskineriet.

I lørdagens udekamp mod Figueirense var de forsvarende mestre på vej mod en smal 1-0 på det mål, som Marquinhos satte ind efter 35 minutter efter et overrumblende langt indkast fra Ceará.

Men i de sidste spilleminutter smed stortalentet Lucas Silva bolden væk med en sløset aflevering, hvorpå Pablo på det efterfølgende kontraangreb bankede bolden ind til slutresultatet 1-1

Det er sjældent at man ser en så graverende fejl fra den yderst fodboldintelligente Lucas Silva, som er med inde over det brasilianske OL-landshold, og som nu også er kommet i Real Madrids søgelys. 

Cruzeiro holder selvfølgelig teten i Serie A, men forspringet kan være barberet ned til 5 points, såfremt São Paulo vinder sin mandagskamp mod Goiás.

Figueirense ligger nede som nummer 13 med en buffer på 3 points ned til nedrykningsstregen, så oprykkerne skal stramme sig an i de sidste 7 runder for ikke at få udstedt en hurtig returbillet til Serie B.

Se målene fra Figueirense - Cruzeiro

Unge Lucas Silva (th) udviste manglende rutine for Cruzeiro til sidst (Foto: O Tempo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar