søndag den 12. januar 2014

Voldsomt knock-down i brasiliansk talentturnering

Kampen mellem Guaraní og São Raimundo i Copa São Paulo de Júnior kom til at handle om alt andet end fodbold, da en hed diskussion mellem spillerne endte med at en scene i ren MMA-stil.

São Raimundo-stopperen Douglas følte tilsyneladende, at Leonardo fra modstanderholdet kom lidt for tæt på med det resultat at han svingede højrehånden direkte til Guaraní-spillerens kæbe. Leonardo gik direkte i gulvet efter det voldsomme slag, og han måtte straks derefter en tur på hospitalet til observation for hjernerystelse.

Træneren i São Raimundo, Robertson de Oliveira Vieira beklagede efterfølgende den hensynsløse handling og fortalte at klubben vil tage en alvorlig snak med Douglas og tildele ham en passende straf, mens en talsmand for Guaraní lovede at de vil følge hændelsen helt til dørs hos fodboldforbundet i São Paulo.

Selve fodboldkampen endte 2-0 til Guaraní, som dermed ødelagde São Raimundos chancer for at gå videre til 1/16-finalen. Pladsen går i stedet for til Paraná Clube, som sluttede gruppespillet af med en 5-1 sejr over Desportivo Brasil.

Douglas fra São Raimundo skulle måske forsøge sig inden for MMA-boksning

Guaraní-spilleren Leonardo måtte en tur på hospitalet efter den voldsomme knock-down

Ingen kommentarer:

Send en kommentar