fredag den 10. januar 2014

Flamengo overlevede fumlerier og brændte straffespark

Flamengo kvalificerede sig til 1/16-finalen i Copa São Paulo de Júnior med en 3-2 sejr over Noroeste. Det holdt ellers hårdt for 'O Rubro-Negro' (De Rød-Sorte), som var nede med 0-2, men fik vendt det hele i løbet af den sidste halve time.

Thiago i Flamengo-buret blev overlistet to gange af Douglas' fornemme sparketeknik, men stopperen Rafael Dumas (2) og angriberen Thiago Santos sikrede sejren til favoritterne, som undervejs i processen brændte to straffespark.

Flamengo napper dermed 1. pladsen i gruppen på en bedre målforskel end Aquidauanense, som nu må vente om de syv points og en målscore på +2 er nok til en bonusplads i næste fase. De seks bedste toere kvalificerer sig til 1/16-finalen, men da der er hele 26 puljer, som skal sammenlignes, er der tale om noget af et nåleøje.

São Paulo er også klar til næste fase efter 2-0 over Grêmio Barueri i den sidste puljekamp. Sejren kom først i hus i løbet af det sidste kvarter. U17-landsholdsspilleren Boschilia, en fantastisk spiller, kombinerede sig igennem til 1-0, mens Ewandro lukkede med tre minutter igen.

'O Tricolor' tager dermed 1. pladsen i gruppen på en bedre målforskel end japanske Kashowa Reysol. Turneringens eneste udenlandske islæt har dog gode muligheder i spillet om de seks bedste 2. pladser. Syv point og en målforskel på +5 må kunne række til en plads blandt de 32 bedste.

Vasco da Gama sluttede puljespillet af med en sejr på 1-0 over União Suzano. Indskiftede Wendell afgjorde kampen med bare tre minutter igen efter flot oplæg fra venstre backen Lorran. Rio-klubben slutter på 2. pladsen efter Audax-SP, og de seks points rækker næppe til videre avancement i kampen om bonusbilletterne.

Copa São Paulo fortsætter i dag fredag, hvor vi skal have afgjort yderligere tre grupper. Vi har to grupperfinaler i form af Fluminense-América-SP og Palmeiras-São Carlos, og så har allerede eliminererede Grêmio muligheden for at vise flaget mod gruppevinderen Taboão da Serra.

Udvalgte resultater af torsdagens kampe:
Flamengo - Noroeste 3-2
São Paulo - Grêmio Barueri 2-0
Vasco da Gama - União Suzano  1-0

Se målene fra Flamengo - Noroeste

Se målene fra São Paulo - Grêmio Barueri

U17-landsholdsspilleren Boschilia åbnede scoringen for São Paulo (Foto:  Esportes Terra)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar