onsdag den 22. januar 2014

Santos tæt på en Av-dax i São Paulo

Santos halede et enkelt brugbart point ud af tirsdagens møde med Audax-SP i Campeonato Paulista, da stopperen Jubal med bare tre minutter igen headede et hjørnespark ind til slutresultatet 1-1. Resultatet var nu ikke helt retvisende.

Audax-drengene havde været bedst igennem hele kampen mod favoritterne, og de burde have vundet på det mål, som Caion styrede ind efter et lille kvartes spil, i øvrigt efter et flot oplæg fra kampens bedste spiller Rafinha.

Santos fører Gruppe C med 4 points for 2 kampe, mens Audax ligger 2'er i B-puljen. Holdene ved disse delstatsmesterskaberne i São Paulo er delt op i 4 grupper a 5 hold, og der spilles kun mod modstandere fra de øvrige puljer.

De to bedste fra hver pulje kvalificerer sig efter de 15 spillerunde til slutspillet, som afvikles som en Cup-turnering. Den lidt specielle struktur er sat i verden for at reducere kampprogrammet lidt. Vi har en VM-slutrunde lige om hjørnet, og det betyder at de regionale mestre skal kåres en måned tidligere end normalt.

Turneringen fortsatter i dag med syv kampe, og vi skal bl.a. have storklubberne São Paulo og Corinthians i aktion mod hhv. Mogi Mirim og Paulista. Corinthians lagde ud med en sejr i weekenden, mens Rogério Ceni & Co. bommede fælt i Bragantino

Tirsdagens kampe i Campeonato Paulista:
Audax-SP - Santos 1-1
Linenes - Rio Claros 0-0


Se målene fra Audax-SP - Santos

Ingen kommentarer:

Send en kommentar