søndag den 26. januar 2014

Alexandre Pato pebet ud på Pacaembu

Alexandre Pato startede for første gang i år inde, da Corinthians mødte São Bernardo i Campeonato Paulista. Det blev ikke nogen succes. Den tidligere Milan-angriber blev hevet ud et kvarter før tid under hujen fra de 12.665 betalende tilskuere på Pacaembu. Pato fandt lige som sine holdkammerater ikke netmaskerne, og 'O Timão' (Det Store Hold) måtte indkassere et overraskende nederlag på 1-0.

Favoritterne blev dukket efter bare 2 minutter, da den tidligere Flamengo-angriber Erick Flores slap igennem og sparkede bolden fladt ind under Walter i hjemmeholdets bur. Corinthians skulle derefter forsøge at nedkæmpe en massiv menneskemur, og det blev kun ved lige ved og næsten. Bedste forsøg kom faktisk ved Alexandre Pato, hvis skud tog den ene opstander efter en times spil.

'Anden' har ikke varet en populær skikkelse hos fansene efter han brændte et afgørende straffespark i en pokalkamp mod Grêmio sidste sæson. At forsøge en 'Panenka' mod en så rutineret keeper som Dida var ikke klogt. Den 24-årige forward med de 25 landskampe på CV'et har derfor flere gange været rygtet væk til europæiske klubber, men indtil videre har Pato måtte finde sig i lidt spilletid og megen hån fra publikummet i Corinthians.

Det var Corinthians første nederlag i denne sæson, og holdet må se sin 1. plads i Gruppe B overtaget af Botafogo-SP. São Bernardo topper til gengæld sin pulje efter tre sejre i tre kampe. De 20 hold i São Paulo-mesterskabet er i år delt op i 4 grupper af 5, og der spilles kun mod hold fra de øvrige puljer.

De to bedste hold i hver gruppe går efter 15 spillerunde videre til slutspillet, som afvikles som en Cup-turnering startende med kvartfinalerne. Corinthians er forsvarende mestre efter man i 2013 besejrede Santos over de to finalekampe, og de skal trods nederlaget nok også nå langt i år

Turneringen fortsætter i dag med fem kampe, og vi skal have de tre sidste giganter i sving. São Paulo tager imod Oeste, mens Santos og Palmeiras skal en tur til hhv. Ituano og Atlético Sorocaba. 

Lørdagens kampe i Campeonato Paulista:
Botafogo-SP - Paulista  4-2
Corinthians - São Bernardo  0-1
XV de Piracicaba - Portuguesa  1-0
Ponte Preta - Audax-SP  1-0
Rio Claro - Penapolense  0-1

Se målet fra Corinthians - São Bernardo

Alexandre Pato har det svært i Corinthians (Foto: Lance)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar