mandag den 20. januar 2014

Lille Romário luftede elastikdriblingen

Corinthians kom fint fra start i delstatsmesterskaberne i São Paulo med en 2-1 sejr ude over Portuguesa.

Romarinho, som holder en vis Alexandre Pato på reservebænken, var i hopla med en hovedsstødscoring til 1-0 og et par opvisninger i den ædle driblekunst. Bl.a. tryllede 'Lille Romário' med den berømte elastikdribling flere gange til stor glæde for publikum på Canindé.

Corinthians anden scoring faldt også på hovedstød, og det var Guilherme som på ægte Paulinho-manér var listet med frem på et indlæg. Paulinho har været stærkt savnet efter sin overgang til Tottenham, men måske kan en skadesfri Guilherme udfylde arven. Portuguesas enlige træffer faldt ved Henrique kort før pausen.

Storklubben São Paulo med en VM-hungrende Luís Fabiano i startopstillingen indkasserede et pinligt 2-0 nederlag i Bragantino. Léo Jaime og Cesinha  overlistede målmandslegenden Rogério Ceni i hver sin halvleg. Favoritterne havde bolden meget, men formåede ikke rigtigt at kreere det helt store. 

Dermed var São Paulo det eneste af de store hold, som dummede sig på premieredagen. Palmeiras og Santos slap jo alle fra lørdagen med knebne sejre. Kampene i den bedste Paulista-række fortsætter i midtugen, hvor alle 20 hold skal i aktion.

Søndagens kampe i Campeonato Paulista:
Bragantino - São Paulo  2-0
Oeste - Penapolense  1-0
Portuguesa - Corinthians  1-2


Se målene fra Portuguesa - Corinthians

Se Romarinho trylle for Corinthians

Dagens helt store oplevelse var 'Lille Romãrio' (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar