tirsdag den 7. januar 2014

Tordenstøvlerne buldrede løs i Brasilien

Vasco da Gama revancherede sig fra den pauvre åbningskamp i Copa São Paulo de Júnior, da Rio-holdet i sin anden puljekamp besejrede JV Lideral fra den nordlige stat Maranhão med 3-0.

Den tidligere unglandsholdsspiller Guilherme Costa og Richard viste begge flot sparketeknik før pausen, og i 2. halvleg var det Renato Kayser som viste sit topscorerpotentiale med en skarp førsteberøring efterfulgt af et drømmehug op i krogen.

Vasco lægger sig med sejren på 2. pladsen i sin gruppe, som føres af ubesejrede Audax-SP. São Paulo-holdet løber nok med 1. pladsen, mens Vasco skal håbe på at gå videre som en af de seks bedste 2'ere. Det kræver en sejr i den sidste runde og nogle scoringer til at gøre målscoren konkurrencedygtig.

São Paulo fik sat en masse plusser ind på sin målkonto med en 5-0 sejr over Auto Sport. Anfører Lucas Silva åbnede scoringen, hvorefter angriberen Ewandro slog til med to kasser. Leandro Prado leverede derefter kampens flotteste mål, inden at U17-landsholdsspilleren Boschilia lukkede for festen.

'O Tricolor' kæmper med japanske Kashiwa Reysol om 1. pladsen i puljen. De to mandskaber spillede remis i den første runde, så det bliver nok målforskellen, som bliver tungen på vægtskålen. 2'eren har dog god chance for at gå videre, selvom der skal sammenlignes på tværs af 26 grupper.

Den tredje storklub i aktion denne mandag var Flamengo, og de skuffede med kun at spille 1-1 med Aquidauanense. Thiago Santos bragte favoritterne foran efter et kvarters spil, mens Claudio stod for udligningen efter en halv times spil på det som kendetegnede denne mandag, nemlig et flot langskud.

Flamengo ligger med fire points efter to kampe i pole-position til at gå videre fra 1. pladsen i gruppen. I sidste runde venter pointløse Noroeste, så den burde være hjemme for Rio-holdet, som vandt denne U20-turneringe i 2011.

Kampene i São Paulo fortsætter denne tirsdag med otte kampe på programmet. Vi skal bl.a. se Fluminense, Grêmio, Internacional og Palmeiras i aktion, og mon ikke vi får endnu en omgang flotte scoringer fra nogle af Brasiliens mest attraktive ungseniorer.

Udvalgte resultater fra mandagens kampe:
Flamengo -Aquidauanense 1-1
São Paulo - Auto Esporte  5-0
Vasco da Gama - JV Lideral  3-0

Se målene fra Vasco da Gama - JV Lideral

Richard og Guilherme Costa kunne lykønske hinanden med nogle drømmetræffere

Ingen kommentarer:

Send en kommentar