torsdag den 16. januar 2014

Corinthians udnyttede Juventude-keepers svaghed

Corinthians stod for 1/16-finalerne største sejr i Copa São Paulo de Júnior, da 'O Timão' (Det Store Hold) massakrerede Juventude med cifrene 7-1. Favoritterne fandt hurtigt ud af at Juventudes keeper, Maurício havde en stor svaghed, nemlig skud på mål, og det blev udnyttet til fulde.

De mange Corinthians-scoringer blev fordelt mellem Zé Paulo, Guilherme Arana og Malcom, som nettede to gange hver, mens Leandro var sidste mand på tavlen for São Paulo-holdet. Juventudes trøstmål blev sat ind af Bruno på straffe. Corinthians møder i næste runde Flamengo, som besejrede Mirassol med 1-0 på mål af Diego Baggio.

De regerende brasilianske mestre fra Internacional var tæt på at få kniven mod Linense. Den ordinære kamp endte 1-1, så 'O Colorado' (De Røde) måtte ud i et straffesparkslotteriet for at sikre sig en plads i næste runde. Her skal Internacional op mod São Carlos, som også måtte ud i straffespark for at eliminere Coritiba.

Vi tager hul på 1/8-finalerne allerede i dag torsdag med fire kampe. Lufthavns-Flamengo (læs om Flamengo-SP her) møder Atlético-MG, Grêmio Osasco og Brasília skal op mod favoritterne fra hhv. Santos og São Paulo, mens kampen mellem Taboão da Serra og Audax-SP forsvinder noget i skyggerne fra de tre andre opgør. 

Se målene fra Corinthians - Juventude

16-ålrige Malcom er topscorer for Corinthians med 4 mål

Ingen kommentarer:

Send en kommentar