torsdag den 9. januar 2014

Corinthians lever stadigvæk i Copa São Paulo

Storklubben Corinthians har stadigvæk chancen for at kvalificere sig til knockoutfasen i Copa São Paulo de Júnior efter at 'O Timão' (De Store Hold)  besejrede XV de Piracicaba med 2-1 i den anden puljekamp. 

Der kom først gang i løjerne efter pausen, hvor angriberen Leandro og den store stopper Felipe Zang bragte favoritterne foran med to inden at Juliano fik reduceret i kampens overtid. Corinthians åbnede turneringen med en remis mod Remo, og det er de to mandskaber, som kommer til at gøre op om 1. pladsen i puljen på lørdag.

Santos høstede sin anden sejr ud af to mulige, da 'O Peixe' (Fisken) slog Capital-DF med 2-0. Fernando og topscoreren Diego Cardoso sørgede med et mål i hver halvleg for at Santos er videre med et enkelt point i lørdagens gruppefinale mod Criciúma. Fiskenes målscore lyder på hele 10-0, mens 'Tigrene' fra Criciúma må nøjes med 5-1.

Vitória stod for en sand massakre, da 'Løverne" fra staten Bahia bankede Imagine med 12-0. Angriberen Guilherme tog godt for sig af retterne med 5 scoringer, Rafaelson og Léo Ceará leverede to kasser hver, mens Alex, Wellington og Rafael (selvmål) også fik sine navne på tavlen. Vitória og Flamengo-PI ligger begge med maksimumpoint, og de spiller om 1. pladsen på ugens næstsidste dag.

Botafogo kunne ikke levere et dusin scoringer som Vitória, men det blev da til en håndfuld fra klubben fra Rio de Janeiro mod Rio Branco. Vinícius (2), Jhonson, Erick og Fernandes sørgede for målene, som betyder at Botafogo kan sikre sig en plads i 1/16-finalen med en remis i den sidste puljekamp mod Grêmio Osasco.

Fodboldbyen Belo Horizontes to store klubber Atletico-MG og Cruzeiro er begge på vej mod kvalifikation til næste fase. Atlético slog Holanda fra staten Amazonas med 1-0 på mål af Carlos, mens der var dobbelt op for Cruzeiro mod Itabaiana. Rodrigo og Igor sørgede for kasserne mod holdet fra Sergipe.

Der er i dag torsdag seks kampe i denne mammut-turnering. Storklubberne Flamengo og São Paulo ligger ok til i kampen for avancement fra 1. pladsen i hver sin pulje, mens Vasco da Gama skal arbejde på at gå videre fra 2. pladsen i sin gruppe. Audax-SP, som slog Rio-holdet i den 1. runde, napper helt sikkert 1. pladsen.

Se målene fra Corinthians - XV de Piracicaba


Se målene fra Santos - Capital-DF

Se målene fra Botafogo - Rio Branco

Forwarden Leandro satte gang i Corinthians mod XV de Piracicaba (Foto: Esportes) 

Udvalgte resultater af onsdagens kampe:
Atlético-MG -Holanda-AM  1-0
Botafogo - Rio Branco-AC  5-0
Corinthians - XV de Piracicaba  2-1
Cruzeiro - Itabaiana-SE  2-0
Santos - Capital-CF  2-0
Vitória - Imagine-TO  12-0

Ingen kommentarer:

Send en kommentar