søndag den 5. januar 2014

Unge brassere viser sublim sparketeknik

Internacional vandt kort før jul det brasilianske U20-mesterskab (se her), og det nye kuld af ungseniorer fik også en fin start i Copa São Paulo de Júnior med en 3-2 sejr over Rio Claro. Bruno, Silva og holdets største stjerne Andrigo sørgede for favoritternes mål, mens Léo og Maurício nettede for det tabende hold. I øvrigt meget flotte mål, som tilskuerne i byen Osvaldo Cruz blev budt på.

Palmeiras, sølvvinderne fra U20-mesterskabet, kom også fra land med en etmålssejr i sin åbningskamp. Den enlige spids Erik blev matchvinder i 1-0-gevinsten over Fluminense de Feira. Scoringen faldt i starten af kampen efter alt for sjusket forsvarsspil af mandskabet fra Bahia.

Cruzeiro rullede sig for alvor ud med en sejr på 8-0 over et tamt mandskab fra São José. Lucas Kevin blev den store oplevelse med 3 scoringer og en assist, mens Gabriel (selvmål) , Bruno Viana, Rodrigo Dias, Cleverton og Matheus Santos supplerede Lucas Kevin på måltavlen.

Det gik halvt så stærkt da Fluminense mødte Confiança. 'O Tricolor' var uden U17-landsholdsspillerne Kenedy og Robert, som allerede er rykket op til seniorerne, men de resterende spillere klarede alligevel paragrafferne. Gabriel Pereira, Denilson, Marlon Freitas og Lucas sørgede for målene i 4-0 sejren.

Den sidste storklub i aktion denne lørdag var Grêmio, som måtte nøjes med 0-0 mod São Caetano i den første puljekamp. Det eneste ophidsende ved matchen var to udvisninger, som blev fordelt ligeligt mellem de to mandskaber.

U20-turneringen fortsætter for fulde gardiner denne søndag med hele 36 kampe fordelt ud over 18 værtsbyer. De lokale storklubber som Corinthians og Santos får alle sin ilddåb, og så er der nogle spændende gæster i form af Atlético-MG, Botafogo, Goiás og Atlético-PR.

Sidstnævnte havde et par kæmpe profiler med på det brasilianske U17-landshold, som imponerede alt og alle ved VM i oktober måned. Desværre får vi hverken Nathan eller Mosquito at se på banerne i São Paulo, da de er rykket op til seniorerne, men det giver bare plads på scenen til nogle nye talenter.

Udvalgte resultater fra lørdagens 10 kampe:
Cruzeiro - São José-AP  8-0
Fluminense - Confiança-SE  4-0
Grêmio - São Caetano  0-0
Internacional - Rio Claro  3-2
Palmeiras - Fluminense de Feira  1-0

Se højdepunkterne fra Internacional - Rio Claro

18-årige Andrigo har prøvet landsholdstøjet på U17-niveau (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar