torsdag den 23. januar 2014

São Paulo bankede Rivaldo & Søn

Rogério Ceni kunne fejre en flot 41-års fødselsdag, da målmandslegenden sammen med sine holdkammerater i São Paulo besejrede Mogi Mirim med hele 4-0 i den anden runde af Campeonato Paulista.

Der kom først gang i festlighederne efter pausen, hvor Osvaldo, Luís Fabiano, Ademílson og Douglas tændte fire lys i lagkagen. Gæsterne fra Mogi Mirim hjalp med sløset forsvarsspil nu også godt til med at ilden kunne få fat i vægerne.

Rogério Ceni var nu ikke de eneste veteran på banen til kampen på Morumbi. Mogi Mirim stillede med den snart 42-årige Rivaldo fra start, og VM-helten fra 2002 fik en god time på banen.

Rivaldinho - Rivaldos 19-årige søn - var med på bænken for Mogi Mirim, og der blev han i alle 90 minutter. Selvom man har været forbi så fine adresser som Barcelona og Corinthians, så må man starte fra bunden i den klub, hvor ens far er spillende præsident.

Det var São Paulos første sejr og Mogi Mirims første nederlag i disse delstatsmesterskaber. Rogério Ceni & Co. rykker med de 3 points op på 1. pladsen i Gruppe A, mens Mogi Mirim dumper ned på sidstepladsen i Gruppe D.