onsdag den 22. januar 2014

Corinthians kan sætte turneringsrekord

Corinthians er den mest vindende klub i Copa São Paulo de Júnior, og nu kan 'O Timão' (Det Store Hold) lugte den 9. gevinst i Brasiliens største talentturnering.

São Paulo-klubben sikrede sig nemlig en plads i lørdagens finale med en fortjent 2-1 sejr over Fluminense. Det var to dødbolde, som afgjorde dysten.

Først flækkede Corinthians-playmakeren Zé Paulo en frisparksbold mod mål, og venstre backen Guilherme Arana fulgte fint op på returen til 1-0. Det skete 12 minutter inde i 2. halvleg.

Stopperen Pedro Henrique fordoblede føringen bare otte minutter efter, da han steg til vejr og pandede et hjørnespark fra blot 16-årige Malcom i kassen.

Rio-holdet fik reduceret med 11 minutter igen. Det var indskiftede Eueller, som bankede bolden op i trekanten uden chance for Henrique. Fluminense pressede på for en udligning, men uden at blive rigtig farlige.

Corinthians møder i lørdagens finale de forsvarende mestre fra Santos, som har været turneringens mest scorende hold. Det kan ikke blive andet end et brag af en kamp, som får fornemme rammer. Finalen spilles nemlig på Pacaembu med plads til godt 40.000 tilskuere.