mandag den 13. januar 2014

Corinthians cruisede sig til slutspillet i Copa São Paulo

Corinthians løste billet til 1/16-finalen i Copa São Paulo de Júnior med en 4-0 sejr i den sidste puljekamp over Inter de Limeira. Favoritterne kunne gå til pausen oppe med 3-0 på mål af Felipe Zang, Leandro og Malcom, mens Zé Paulo sørgede for den enlige træffer i 2. halvleg.

Dermed sluttede 'O Timão' (De Store Hold) på 1. pladsen i sin gruppe, og man kan i næste fase se frem til knald-eller-fald-kamp mod Juventude. Corinthians har vundet turneringen hele 8 gange, og efter en tøvende start i årets udgave med 1-1 med Remo har holdet nu fået damp under kedlerne.

Atlético-MG og Nacional-SP er begge videre i turneringen efter 1-1 i søndagens kamp. Nacional fik en super start med en scoring af Pedro Hulk i starten af matchen, men et selvmål af Júlio César midt i 1. halvleg sørgede for balance på måltavlen. Atlético møder i næste runde Aquidauanense, mens Nacional skal op mod São Paulo.

Botafogo og Grêmio Osasco kunne også klare sig videre med en remis i den sidste match, så resultatet 0-0 var ikke den store overraskelse. Rio-holdet vinder gruppen på flest scorede mål og møder i 1/16-finalen Brasília, mens Grêmio Osasco får fornøjelsen af Portuguesa.

Vi tager hul på slutspillet tirsdag med halvdelen af 1/16-finalerne, og onsdag aften kender vi så navnene på de 16 hold, som skal spille kvartfinale.

Udvalgte resultater af søndagens kampe:
Atlético-MG - Nacional-SP  1-1
Botafogo - Grêmio Osasco  0-0
Corinthians - Inter de Limeira  4-0


Se målene fra Corinthians - Inter de Limeira


Se målene fra Atlético-MG - Nacional-SP

Corinthians fik endelig damp under kedlerne i Copa São Paulo (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar