torsdag den 30. januar 2014

Santos knuste Corinthians i årets første São Paulo-classico

Santos imponerede alt og alle, da 'O Peixe' (Fisken) hjemme på Vila Belmiro knuste Corinthians med hele 5-1 i den fjerde runde af Campeonato Paulista. Hjemmeholdet har ellers afhændet sin playmaker Montillo til kinesisk fodbold, og OL-topscoreren Leandro Damião var heller ikke klar til start efter sin overgang fra Internacional, men hvad gør det?

De øvrige spillere løftede i flok og gav gæsterne en lille fodboldlektion i effektiv angrebsspil. Santos kunne gå til pausen oppe med 2-1 på mål af Arouca (kampens spiller) og unge Gabriel alias 'Gabigol', mens Guilherme fik reduceret for Corinthians midt i 1. halvleg.

Efter pausen strålede angriberen Thiago Ribeiro med to kasser, mens venstre backen Bruno Mendes var sidste mand på tavlen for Santos. Resultatet må give Santos med et kæmpe boost frem mod sæsonen, Hvad kan det ikke blive til, når Leandro Damião får sine papirer i orden. Det bliver da noget af en målmaskine.

Mens Santos kan glæde sig, må Corinthians til gengæld slikke sårene. Det var ikke lige det, som træner Mano Menezes havde brug for i opgaven med at genrejse verdensmestrene fra 2012 efter sidste års skuffelser. Holdet ser stærkt ud pa papiret, men det kan ikke nytte noget, når spillerne går helt i sort inde på banen ved den mindste modgang.

Santos erobrer med sejren 1. pladsen i sin Gruppe C, mens Corinthians ligger 2'er i sin pulje. De 20 hold er delt op i fire puljer, og efter et grundspil på 15 kampe (man spiller kun mod hold fra de andre grupper) belønnes de fire 1'ere og fire 2'ere med en plads i slutspillet.

Se målene fra Santos - Corinthians

Arouca sprang med sin indsats karakterskalaen i følge træner Oswaldo Oliveira (O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar