torsdag den 9. januar 2014

Ronaldinho lægger hjemmeside ned

Fansene i Atlético-MG kunne lade jublen bryde løs denne torsdag eftermiddag. Deres helt store helt Ronaldinho har nemlig forlænget med klubben frem for at tage imod et økonomisk attraktiv tilbud fra Besiktas.

Meddelelsen kom lidt tørt fra klubpræsidenten Alexandre Kalil, som skrev følgende på sin twitterprofil:
'Fansene er irriterende, men de er vilde med ham. Han har forlænget!'
Kort tid efter blev det bekræftet på Atléticos hjemmeside, at R10 tager endnu en periode for klubben, som vandt Copa Libertadores 2013, men sluttede året af med at bomme ved VM for klubhold.

Besiktas var ellers favoritter til at overtage den tidligere Barcelona-stjerne til en basisløn på 8 mio. om året og tyrkiske medier havde meldt ud at handlen ville være på plads inden for de næste 24 timer.

Det kom den også, men det var brasilianerne, som trak det længste strå. Ronaldinho har med stor succes har svinget dirigentstokken i Atlético i de sidste 18 måneder, og som Kalil skrev, så er fansene vilde med ham. 

Klubbens hjemmeside bukkede da også under i et par timer som følge af glade 'atléticanos', som lige skulle klikke sig ind for at læse den gode nyhed.

Der foreligger endnu ikke noget om hverken kontraktlængde eller løn, men mon ikke vi snakker om en aftale på 1-2 år og en månedlig check på 2,5 mio. dkr. ekskl. diverse bonusser.

Ronaldinho-magien florerede i Copa Libertadores, her mod argentinske Arsenal Sarandí

Ronaldinho-magien ved VM i i Marokko strakte sig til to scoringer og en udvisning

Ingen kommentarer:

Send en kommentar