mandag den 20. januar 2014

16-årige Malcom sparker Corinthians i semifinalen

Corinthians er klar til semifinalen i Copa São Paulo de Júnior efter søndagens 1-0 sejr over Paraná Clube. Den blot 16-årige angriber Malcom blev matchvinder, da han efter 3 minutter slap igennem efter en genial frispilning af Zé Paulo og udplacerede Guilherme i Paraná-buret.

'O Timão' (Det Store Hold) fik en skidt start på turneringen med 1-1 mod Remo, men siden har holdet vokset sig stærkere og stærkere i løbet af kampene. Mandskabet er fysisk godt udrustet, og så har man nogle store profiler i matchvinderen og oplæggeren fra kvartfinalen, nemlig Malcom og Zé Paulo.

Corinthians møder i naste runde Fluminense, som skulle ud i straffesparkskonkurrence for at slå de regerende brasilianske mestre fra Internacional hjem til Porto Alegre. Både 'O Timão' og 'O Tricolor' kender vejen til toppen i denne U20-turnering. Corinthians har vundet Copa São Paulo flest gange, nemlig otte, mens Fluminense kommer ind på 2. pladsen med fem turneringssejre.

Semifinalen spilles tirsdag kl. 21.00 brasiliansk tid, og den skal nok blive mere tæt end underholdende. Der er derimod optræk til et større show, når Atlético-MG og Santos spiller om en finaleplads et par timer tidligere. Santos har traditionen tro masser af kasser på programmet, og Atlético har scoret 10 mål i de to kampe.  

Resultater af søndagens kvartfinaler:
Corinthians - Paraná Clube  1-0
Fluminense - Internacional  0-0 (straffe 6-5)

Se målet fra Corinthians - Paraná Clube

Matchvinder Malcom kan juble over sin femte træffer i Copa São Paulo (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar