onsdag den 8. januar 2014

Fluminense uddelte store smæk i Copa São Paulo

Fluminense høstede sin anden storsejr i Copa São Paulo de Júnior, da 'O Tricolor' lammetævede Sabiá med hele 7-2. Rio-holdet var foran med hele 4-0 efter en times spil på mål af Gabriel Pereira, Leonardo, Chicão (selvmål) og Gerson (straffe). 

Sabiá fik derefter reduceret på to flotte kasser af Luquinha og Chiquinho, men Fluminense anført af topscoreren Denilson (2) og indskiftede Lucas straffede holdet fra den nordlige stat Maranhão med tre mål inden for de sidste fem spilleminutter. 

Fluminense er nu noteret for 6 points i 2 kampe og målscoren lyder så fin som 11-2. Denilson & Co. kan sikre sig 1. pladsen i gruppen med bare et enkelt point på fredag i mødet med América-SP. Fluminense har fine traditioner i turneringen med 5 mesterskaber, og det overgås kun af Corinthians med 8 titler på CV'et.

Det regerende brasilianske mestre fra Internacional skuffede med kun at spille 2-2 med Brasília. Favoritterne havde ellers sejren i hånden, men en frisparksscoring i overtiden af Victor Hugo gør nu puljen helt åben inden den sidste spillerunde på fredag.

Internacionals to mål blev sat ind efter samme skabelon, nemlig en dybdestikning til topscoreren Bruno, mens Brasílias første scoring kom efter hovedstød af Marlon efter en fremlægning over næsten en halv banelængde. 1. pladsen i gruppen afgøres mellem de to klubberog det bliver sandsynligvis målscoren, som bliver tungen på vægtskålen.

Palmeiras hentede sin anden sejr ud af to mulige i turneringen efter 3-2 over Piauí. Erik (straffe), Chistopher og Caio Cezar scorede for 'O Verdão' (De Grønne), mens Silas og Lucas Marques nettede for det undertippede Piauí, som havde stor ære af kampen.

Gruppen føres af São Carlos på en bedre målforskel end Palmeiras. Derfor kan vi glæde os til en ren puljefinale på fredag, når de to mandskaber tørner sammen i den sidste spillerunde. 1. pladsen giver direkte adgang til 1/16-finalen, men 2. pladsen skal sammenlignes med 26 andre toere, hvorefter de seks bedste belønnes med en plads i knockoutfasen.

Storklubben Grêmio er så godt som slået ud af Copa São Paulo efter 1-1 med Luverdense. Gauchoerne kom fortjent foran i 1. halvleg ved Erik, men Luverdense fik udlignet midt i 2. halvleg ved Leozinho. Grêmio har kun to points for to kampe og kan ikke længere nå Taboão da Serra på 1. pladsen. Pointhøsten bliver nok også for svag til at 2. pladsen kan føre til noget som helst.

Copa São Paulo fortsætter denne onsdag med hele 38 kampe fordelt på 19 puljer. Vi kan bl.a se frem til Santos, som rullede sig ud i åbningskampen med hele 8-0 over Alecrim, og så er der selvfølgelig Corinthians, som skal revanchere sig efter en skuffende remis i den første kamp.

Udvalgte resultater fra tirsdagens kampe:
Fluminense - Sabiá  7-2
Grêmio - Luverdense  1-1
Internacional - Brasília  2-2
Palmeiras - Piauí  3-2

Netmaskerne kom på overarbejde i opgøret mellem Fluminense og Sabiá

Gabriel Pereira var første mand på tavlen for Fluminense (Foto: O Globo)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar