onsdag den 22. januar 2014

Hælkongen sender Santos i endnu en finale

Talentfabrikken Santos er klar til endnu en slutkamp i Copa São Paulo de Júnior efter at 'O Peixe' (Fisken) besejrede Atlético-MG med 3-0 i tirsdagens ene semifinale.

Angriberen Stéfano Yuri, som er blevet kendt for sine mål med hælen under turneringen, blev den helt store helt med kampens første og sidste scoring.

Topscoreren slog til kort før pausen efter et indlæg fra playmakeren Serginho, og indskiftede Matheus Augusto bankede en drømmekasse ind til 2-0 med et lille kvarter igen. 

Matchens sidste scoring fald med blot 4 minutter igen, og denne gang var det Matheus Augusto, som var fodermester for den 1,87 meter høje Stéfano Yuri.

De overlegne cifre afspejler ikke helt kampens forløb. Atlético-MG var godt med i det meste af kampen, og især Dodô havde flere gode muligheder for at bringe sit hold på tavlen. Santos-keeperen João Paulo klarede imidlertid godt for sig på stregen. 

Santos møder i lørdagens finale ærkerivalerne fra Corinthians, som besejrede Fluminense med 2-1 i sin semifinale. 'O Peixe' vandt turneringen sidste år med en finalesejr over Goiás, og nu vi se om holdet fra havnebyen kan lave en dacapo mod de ottedobbelte turneringsvindere.

Se målene fra Santos - Atlético-MG

Stéfano Yuri fejrer sin 9. scoring i årets Copa São Paulo (Foto: O Globo)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar