torsdag den 16. januar 2014

Carlos Alberto eller Alberto Carlos - resultatet er det samme

Fluminense sikrede sig en billet til 1/8-finalen i Copa São Paulo de Júnior med en 2-1 sejr over Ceará. Denilson sparkede favoritterne foran midt i 1. halvleg, men Carlos Alberto trykkede udligningen ind kort før pausen på et frispark, som bragte minderne frem om en Real Madrid-back med tordenlår, nemlig Alberto Carlos.

Stopperen Igor Nogueira afgjorde matchen kort tid inde i 2. halvleg, da han stødte et hjørnespark fra Gustavo Scarpa det sidste stykke ind over stregen. 'O Tricolor' møder i næste runde Ferroviária, som besejrede Sport Recife med 3-2. João Gabriel blev matchvinder for jernbaneholdet med godt 5 minutter igen af kampen.

América-MG tog også skridtet op i Top 16 med en 4-1 sejr over Goiânia. Angriberen Rubens, som gik målamok med et hattrick i sidste runde, fulgte op med endnu tre kasser mod Goiânia, mens Patrick sørgede for den sidste scoring for 'O Coelho' (Kaninen).

'Kaninerne' fra Belo Horizonte møder i næste fase Paraná Clube, som besejrede CRB med 3-0. Leandro (2) og Renan Costa var på pletten for holdet, som holder til i byen Curitiba og dermed deler jagtmarker med Serie A-klubberne Atlético-PR og Coritiba.