søndag den 12. januar 2014

Talentfabrikken i Santos viser ny offensiv power

Santos' talenter kvalificerede sig til 1/16-finalen Copa São Paulo de Júnior med en 3-1 sejr over Criciúma. Angriberen Stefano Yuri var i hopla med to scoringer, mens holdets topscorer Diego Cardosa supplerede sin makker i front på måltavlen. Iago sørgede for 'Tigrenes' enlige træffer. 

'O Peixe' (Fisken) fik dermed fuldt hus i puljen, og Neymars gamle klub er et godt bud på en samlet turneringsvinder. Det vil i så fald være for andet år i træk og for tredje gang i alt. Holdet rummer masser af offensiv power, og i baggrunden rumler esserne Neílton (Den Ny Neymar) og Gabigol, som er på spillerlisten, men de to stortalenter har indtil videre været på skånekost.

Internacional levede næsten op til Faktas ord om at 'Det tager kun 5 minutter', da de brasilianske mestre mødte Marília i sin sidste puljekamp. 'O Colorado' (De Røde) skulle nemlig kun bruge 7 minutter til at afgøre den match. Angrebsbacken William var første mand på tavlen, mens angriberen Bruno udnyttede et straffespark til at fordoble føringen.

Gauchoerne sluttede dermed på 7 points og napper 1. pladsen på en bedre målscore end Brasília. Internacional møder i næste fase Linense, mens mandskabet fra hovedstaden skal krydse fingre for at holdets pointhøst og målscore er i den Top 6 i toer-stillingen, som bliver belønnet med en bonusplads i 1/16-finalen.

Cruzeiro er også klar til slutspillet efter en 2-1 sejr over Taubaté. 'A Raposa' (Ræven) var ellers nede med en enkelt pind, men Douglas og Lucas Kevin fik vendt kampen i løbet af det sidste kvarter. Cruzeiro vinder puljen med maksimumpoint og møder i 1/16-finalen Audax-SP.

Denne søndag blive også finaledagen for puljekampene. Vi mangler endnu at få afviklet 3 grupper, som indeholder så interessante klubber som Atlético-MG, Botafogo og Corinthians. Først ved midnatstid (kl. 21.00 i Brasilien) kender vi alle navnene på de 26 gruppeindere og de 6 bedste toere, som går videre til knockoutfasen.

Udvalgte resultater af lørdagens kampe:
Cruzeiro - Taubaté   2-1
Internacional - Marilia  2-0
Santos - Criciúma  3-1

Se højdepunkterne fra Santos - Criciúma

Se målene fra Internacional - Marília

Se malene fra Cruzeiro - Taubaté

Santos-angriberen Stefano Yuri var i hopla med to scoringer i puljefinalen (Foto:O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar