fredag den 24. januar 2014

Comeback til Brasiliens førsteangriber

Brasiliens førsteangriber Fred var tilbage på fodboldbanen efter en skadespause på fem måneder, da favoritterne fra Fluminense tog imod Bonsucesso i den anden runde af Rio-mesterskaberne.

Det blev ikke til den resultatmæssige store succes for Fred og holdkammeraterne. Fluminense kom ellers foran på en drømmetræffer af venstre backen Carlinhos 9 minutter inde i 2. halvleg, men Bonsucesso fik udlignet ved Nill med 10 minutter igen af matchen.

Bonsucessos scoring faldt efter et flot opbygget kontraangreb sat i sving lige efter at Fred havde haft en dobbeltchance i det modsatte felt. Selvom Bomsucesso var iklædt Barcelona-farver, var der ikke meget Tiki-Taka over denne omstilling.

Fluminense og hele Brasilien kan nu glæde sig over at Freds bentøj holdt. Landsholdstræner Luíz Felipe Scolaris førstevalg til forwardpositionen viste gode tegn indtil trætheden naturligt nok meldte sig. I øvrigt lidt underligt at træner Renato Gaúcho holdt ham på banen i alle 90 minutter oven på den lange pause. Det kan der være en god grund til.

'O Tricolor' er nemlig kommet skidt fra start i disse Campeonato Carioca med kun et point i to kampe mod vel at mærke nogle af de små hold. Renato Gaúcho havde derfor brug for et sejrsmål eller en afgørende assist af Fred til at lette presset. 

Grundspillet føres af Flamengo, som er det eneste ud af 16 mandskaber med maksimumpoint. Botafogo ligger på 2. pladsen, mens de sidste to storklubber, Vasco da Gama og Fluminense ligger nede som nr. 9 og 12.

Klubberne møder hinanden en gang i den indledende fase, hvorefter de fire bedste får en plads i semifinalen. Botafogo er forsvarende mester, men de zebrastribede får svært ved en gentagelse, da holdets absolutte nøglefigur Clarence Seedorf tog udfordringen op som træner i Milan.

Se målene fra Fluminense - Bonsucesso

Ingen scoringer fra Farlige Fred i sit comeback (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar