fredag den 24. januar 2014

Verdensmester debuterer med sejr over tidligere AaB'er

Den gamle verdensmester fra 2002 Lúcio kom fint fra land i Palmeiras med en 2-0 sejr over Comercial-SP i anden runde af Campeonato Paulista.

Palmeiras afgjorde matchen allerede i 1. halvleg på mål af Juninho og Wesley. Comerical pressede på i 2. halvleg, men den debuterende 'Sherif' og hans forsvarskolleger holdt altså hjemmeholdet fra fadet.

Comecial havde en gammel kending af dansk fodbold på banen i en lille times tid. Det er den tidligere AaB'er og OB'er Cacá, som nu slår sine folder i en af de mindre klubber i staten São Paulo.

Palmeiras lægger sig med sejren på 2. pladsen i sin Gruppe D med 6 points for 2 kampe. Puljen føres af Bragantino, hvis målscore lige er en tand bedre end 'O Verdão' (De Grønne).

Comercial mangler endnu at komme på tavlen pointmæssigt, og Cacá & Co. ligger næstsidst i Gruppe A kun undergået af Penapolense.

De 20 hold ved delstatsmesterskaberne i São Paulo er delt op i 4 grupper, og de to bedste fra hver pulje går videre til slutspillet efter et grundspil bestående af 15 runder. 

Årets turnering er indrettet således, at man kun møder hold fra de tre andre puljer. Derved får man skraldet fire kampe af de tidligere års grundspil, hvor alle klubber spillede mod hinanden én gang i den indledende fase.

Vi tager hul på den 3. runde på lørdag, hvor bl.a. Corinthians skal i spil. Regionens tre øvrige storklubber, Palmeiras, São Paulo og Santos skal først i aktion søndag.

Se målene fra Comercial-SP - Palmeiras

'Sheriffen' debuterede med en sejr for Palmeiras (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar