mandag den 13. maj 2013

Santos og Corinthians i knivskarp duel om São Paulo-mesterskabet

Corinthians fik et udmærket udgangspunkt i kampen om mesterskabet i delstaten São Paulo, da "O Timão" (Det Store Hold) hjemme på Pacembu besejrede de regerende mestre fra Santos med 2-1.

Superlungen Paulinho bragte hjemmeholdet foran lige før pausen, mens stopperen Paulo André fordoblede føringen med et kvarter igen. Santos' lange Durval fik reduceret med små 10 minutter igen, og han bragte dermed fornyet spænding ind i kampen om trofæet.

Resultatet betyder, at Santos skal vinde søndagens returkamp på Vila Belmiro med mindst to mål for at sikre sig titlen for fjerde år i træk. En sejr på et enkelt mål til Neymar & Co. betyder, at det hele skal afgøres på straffespark.

Men det bliver en svær opgave for "O Peixe" (Fisken). Corinthians er et super rutineret mandskab, og verdensmestrene er kendt for at hive brugbare resultater ud af svære kampe. Mit tip hedder 1-1, og dermed et mesterskab til Corinthians.