mandag den 20. maj 2013

Corinthians vælter Neymar & Co. af tronen

Corinthians sikrede sig denne søndag mesterskabet i staten São Paulo med en samlet finalesejr på 3-2 over de forsvarende mestre fra Santos.

"O Timão" (Det Store Hold) havde vundet den første finalekamp hjemme på Pacaembu med 2-1, så verdensmestrene kunne nøjes med en remis i returkampen på Vila Belmiro.

Den kom også i stalden med resultatet 1-1. Cícero bragte ellers total balance i det samlede resultat med en flot flugtscoring i det 26. minut, men Corinthians viste igen god moral med en udligning bare 2 minutter senere ved Danilo.

Corinthians havde flere chancer for at afgøre affæren, men træværket reddede i hele tre tilfælde Neymar & Co. fra et nederlag.

Santos må efter tre år i træk som São Paulo-mestre vinke farvel til titlen. Corinthians er tilbage på tronen i den folkerige stat, og med ialt 27 delstatsmesterskaber er "O Timão" den dominerende spiller på disse kanter.