fredag den 24. maj 2013

Heroisk comeback af Ronaldinho & Co. på mexicansk plasticplæne

Det så sort ud - endda rigtigt sort ud for Atlético Mineiro , da "O Galo" (Hanen) mødte Tijuana på fremmed græs i den første kvartfinalekamp i Copa Libertadores.

Ronaldinho & Co. havde store problemer på plastictæppet i Tijuana, og de rød-sorte mexicanere var små 10 minutter inde i 2. halvleg foran med 2-0 på mål af Duvier Riascos og Fidel Martínez.

Atlético Mineiro beviste dog, at holdet kan smøge ærmerne op i vanskelige situationer, og det er en vigtig ingrediens, såfremt man vil vinde en turnering som Copa Libertadores.

Angriberen Diego Tardelli gav gæsterne blod på tanden med sin reducering midt i halvlegen, og i kampens overtid satte lynhurtige Luan udligningen ind til 2-2.

Dermed har Atlético Mineiro et super udgangspunkt for returkampen på Arena Independência i næste uge. "O Galo" er videre med en sejr, og skulle opgøret ende med en remis, har Ronaldinho & Co. to gode kort på hånden i form af udebanemålene.

I torsdagens anden kvartfinale spillede Boca Juniors og Newells Old Boys 0-0 i en rent argentinsk opgør. Dermed har Newell Old Boys en lille fordel inden returkampen på onsdag.