lørdag den 25. maj 2013

Brasiliansk ligabold åbner med keeperkasse

Målmanden Fernando Leal reddede et enkelt point til sit Oeste, da holdet fra staten São Paulo tog hul på Serie B med en hjemmekamp mod Avaí.

Opgøret sluttede 1-1, men gæsterne fra Florianópolis var faktisk foran indtil langt inde i overtiden. Oeste kastede i et sidste desperat forsøg sin 1,91 meter lange keeper med frem ved et hjørnespark, og satsningen gav fuld udbytte.

Fernando Leal timede sit indløb i feltet perfekt og pandede bolden i nettet uden chance for kollegaen Diego. Det var den 31-årige keepers første mål i karrieren, så det var noget af en mærkedag.

Hvis Oeste-keeperen skulle få blod på tanden, så kan han hente masser af inspiration i klubben São Paulo. Her passes handskerne af den 40-årige Rogério Ceni, som har nettet i alt 111 gange i sin lange og flotte karriere. 

Med denne keeperkasse fik vi en spektakulær igangsætning af Brasiliens næstbedste fodboldrække. Chapecoense startede som lyn og torden med en 4-1 sejr ude over Boa, mens de tre øvrige opgør endte remis.

Storklubben Palmeiras kickstarter denne lørdag sin kampagne for at vende tilbage til landets elite. "O Verdão" (De Grønne) lægger ud med en hjemmekamp mod en anden nedrykker, nemlig Atlético-GO. 

Se målene fra Oeste-Avaí

Lørdagens resultater i Serie B:
Boa-Chapecoense  1-4
Oesta-Avaí  1-1
Paysandu-ASA  1-1
São Caetano-Ceará  0-0
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar