fredag den 17. maj 2013

Medina sørgede for Grêmios svanesang

Grêmio er færdige i dette års Copa Libertadores efter torsdagens 1-0 nederlag til Santa Fe i Bogotá. "O Tricolor" havde vundet på Arena Grêmio med 2-1 for to uger siden, og dermed blev det colombianske udebanemål udslagsgivende.

Rødklædte Santa Fe dominerede kampen i højderne, og sejren var fortjent nok. Den brasilianske bitterhed bestod i at holdet holdt stand lige indtil 10 minutter før tid, hvor Medina dansede sig igennem Grêmios midterforsvar og satte bolden sikkert ind bag Dida.

Santa Fe møder i kvartfinalen peruvianske Real Garcilaso, som i sin 1/8-finale imponerede ved at sende Nacional fra Uruguay med de rutinerede Alvaro Recoba og Loco Abreu ud af turneringen.

Grêmio må derimod lade batterierne op til den landsdækkende brasilianske Serie A, der begynder i slutningen af denne måned. Torsdagens exit af Sydamerikas fornemste klubturnering er dog en stor skuffelse for den ambitiøse klub i Porto Alegre, og spørgsmålet er om ikke træner Vanderlei Luxemburgo får silkesnoren en af de nærmeste dage.

Se højdepunkterne fra Santa Fe-Grêmio

Ingen kommentarer:

Send en kommentar