torsdag den 9. maj 2013

Fluminense med Fred eliminerede Emelec

Fluminense kvalificerede sig til kvartfinalen i Copa Libertadores , da "O Tricolor" hjemme i Rio de Janeiro besejrede Emelec med 2-0.

Ecuadorianerne havde vundet det første opgør med 2-1, så Fluminense løste billet til næste runde med cifrene 3-2.

Fred var tilbage for hjemmeholdet, og landsholdangriberen beviste igen sin store værdi med at åbne scoringen efter en lille halv times spil.

Emelec pressede derefter på for at få den livsvigtige udligning. Missionen blev imidlertid spoleret med udvisninger af Achilier og Quiñonez efter pausen.

I stedet for kunne venstre backen Carlinhos fordoble føringen med godt seks minutter igen til stor glæde for de 14.469 betalende tilskuere på São Januário.

Fluminense møder i kvartfinalen vinderen af Olímpia og Tigre. De spiller returkamp om en uge, og her skal Olímpia forsøge at vende 1-2 til samlet sejr hjemme i Acunción.