mandag den 27. maj 2013

Cruzeiro gav målmandsveteran susen for ørerne

Cruzeiro og São Paulo var skarpe på standardsituationerne, da de to storklubber tog hul på kampene i Serie A denne søndag.

"A Raposa" (Ræven) tog imod oprykkerne fra Goiás, og det endte med en knusende sejr på 5-0. Diego Souza, Bruno Rodrigo, Nilton og Borges satte bolden ind bag den rutinerede Harlei i løbet af de første 45 minutter, mens Nilton sørgede den enlige træffer efter pausen.

Hjemmeholdets Dagoberto havde en stor aktie i sejren som fodermester til de første tre mål. Det første oplæg kom efter et frispark fra Cruzeiro-angriberens præcise fod, mens de to sidste assists blev sendt ind ude fra hjørneflaget.

Det var såmen også et hjørnespark, der banede vejen for kampens sidste scoring. Borges' scoring til 4-0 var således den eneste, der faldt i åbent spil. Det er ikke kun danske Viggo Jensen, der kan kunsten i at sætte dødbolde op til perfektion. Cruzeiro-træneren Marcelo Oliveira kan også være med.

São Paulo var også skrap i disciplinen i at udnytte standardsituationer i 2-0 sejren ude over Ponte Preta. Rutinerede Lúcio pandede et hjørnespark i kassen efter bare otte minutters spil, og Jádson fordoblede føringen lige før pausen på straffespark.

Cruzeiro topper selvfølgelig rækken efter målfesten på Arena Independência i Belo Horizonte, mens Säo Paulo deler 3. pladsen med Grêmio. Goiás sank straks til bunds i sit comeback til landets bedste række, og mon ikke klubbens 41-årige keeper Harlei skal forbi lægen i dag for at få tjekket en irriterende susen for ørerne.