torsdag den 16. maj 2013

Bizart selvmål satte Flamengo i gang mod Campinense

Flamengo er som ventet klar til 3. runde i den brasilianske pokalturnering, Copa do Brasil. "O Rubro-Negro" (De rød-sorte) var oppe mod Campinense, og det blev til to sejre på 2-1 mod holdet fra Serie D.

Favoritterne havde flyttet onsdagens returkamp til byen Juiz da Fora, og det gav bonus i form af 18.211 fremmødte tilskuere. De fik en underholdende åbning med et bizart selvmål af gæsternes Roberto Dias efter fem minutters spil og en udligning af Bismarck bare minuttet efter.

Kampen fandt sin afgørelse efter en god halv times spil af 2. halvleg. Det var Elias, lejesvenden fra Sporting Lissabon, som endte alene igennem efter lidt ping-pong gennem gæsternes forsvar.

Flamengo møder i næste runde ASA, som sendte Ceará ud af turneringen efter to jævnbyrdige kampe. Internacional er også videre efter en samlet 2-0 sejr over Santa Cruz.

Criciúma og Goiás fra Serie A er også videre til næste fase, mens Bahia faldt tungt mod Luverdense fra landets tredjebedste række.