fredag den 24. maj 2013

Dedé-debut, drop og dobbeltscoring på Mineirão

Det var D-dag på Mineirão i den anden runde af den brasilianske pokalturnering Copa do Brasil, hvor Cruzeiro løste billet til den tredje runde med en 4-0 sejr over Resende fra Serie D.

Landsholdsspilleren Dedé fik debut i den blå trøje, gæsternes keeper Mauro droppede fælt på et frispark af Dagoberto og angriberen Borges leverede en dobbeltscoring for hjemmeholdet.

Dagoberto åbnede scoringen allerede i den femte minut med god hjælp af Mauro, Borges slog til en gang på hver sin side af halvlegspausen, mens det sidste mål blev sat ind af debutanten Lucca kort før tid.

Cruzeiro havde vundet det første opgør i Resende med 2-1, og dermed går "A Raposa" videre med cifrene 6-1. I næste runde venter Atlético-GO, som kun skulle bruge én kamp til at sende Cianorte ud af turneringen.

Denne anden runde blev et farvel til hele tre af de klubber, som spiller i Serie A. Fodboldbyen Salvador mistede Vitória og Bahia til hhv. Salgueiro og Luverdense, mens Coritiba floppede stort med 2-4 til Nacional fra Manaus.