søndag den 19. maj 2013

Fluminense løfter trofæet for U20-hold i Rio de Janeiro

Flamengo vandt returkampen om Rio-mesterskabet med 1-0 over ærkerivalerne fra Fluminense, men det blev "O Tricolor" som for andet år i træk kunne løfte trofæet for U20-hold i denne smukke stat.

Fernandinho scorede det enlige mål på Moça Bonita, men det var ikke nok, da Fluminense havde vundet den første finalekamp med 3-0 på to mål af Biro Biro samt et enkelt af Denilson.

Fluminense stillede faktisk op med en masse reserver denne lørdag, da Biro Biro m.fl. er i Holland for at deltage i en turnering, men den samlede titel dækkende Rio de Janeiro kom alligevel i hus uden de store problemer.

Rio-mesterskabet for U20-drenge er som hos seniorerne delt op i to delturneringer. Fluminense vandt den første kaldet Taça Guanabara, men Flamengo sluttede øverst i Taça Rio. Med to forskellige vindere sættes der en ekstra finale op, som afgør den samlede potte.