torsdag den 2. maj 2013

Fernando sparkede Grêmio til sejr i Libertadores

Grêmio tog første stik i 1/8-finalen i Copa Libertadores, da man hjemme på Arena Grêmio besejrede colombianske Independiente Santa Fé med 2-1.

Chilenske Eduardo Vargas åbnede scoringen efter en halv times spil efter indlæg fra Alex Telles, men Omar Pérez fik udlignet for gæsterne 10 minutter inde i 2. halvleg på straffespark.

Det var Cris, som fældede Cuero i det kriminelle felt, og den rutinerede stopper fik derefter marchordre efter sit andet gule kort. Det er anden gang i løbet af kort tid, at den tidligere Lyon- og landsholdsspiller ser rødt for "O Tricolor".

Hjemmeholdet viste imidlertid fin moral trods en mand i undertal og med bare 10 minutter igen slog landsholdsspilleren Fernando til med det vigtige mål til 2-1.

Resultatet betyder, at Grêmio er videre med en remis, når de to mandskaber spiller returkamp i højderne i Bogotá om 14 dage. Santa Fé kan til gengæld nøjes med en sejr på 1-0 og trække billetten til kvartfinalen på reglen om udebanemål.