torsdag den 30. maj 2013

Årets afbrænder af Alexandre Pato

Corinthians var snublende tæt på et nederlag i onsdagens udekamp mod Goiás, men et mål af Guilherme med bare tre minutter igen reddede 1-1 til verdensmestrene.

Oprykkerne lagde bedst ud og fik fortjent udbytte af anstrengelserne efter 37 minutters spil af 1. hallveg, hvor Ernando var hurtig over en retur fra keeperen Cássio.

Corinthians satte til gengæld turbo på efter pausen og havde chancerne til at afgøre kampen. Angriberne Paolo Guerrero og især Alexandre Pato havde dog ikke den bedste aften på kontoret.

Det var anden kamp i træk, at Corinthians spiller 1-1, og når man ser Patos chance (nederst) kan man godt se hvor træner Tite skal sætte ind. "O Timão" ligger midt i tabellen med to points for to kampe, mens Goíás fik sit første point i turneringen. Det var tiltrængt efter 0-5 massakren ude mod Cruzeiro.