onsdag den 29. maj 2013

Palmeiras kører flot på gule nummerplader

Storklubben Palmeiras har fået en forrygende start på kampene i Serie B. "O Verdão" (De Grønne) vandt lørdagens hjemmekamp med 1-0 over Atlético-GO, og det blev fulgt op denne tirsdag med en udesejr på 3-0 over ASA fra staten Alagoas i det nordøstlige Brasilien.

Pokalmestrene fra 2012 kom flyvende fra start med tre mål inden for de første 45 minutter. Porto-lejesvenden Kléber åbnede scoringen i det 8. minut, Juninho fordoblede føringen midt i halvleg, mens matchvinderen fra i lørdags Thiago Real sørgede for kampens sidste mål lige før pausen.

Landsholdsspilleren Leandro havde en stor aktie i sejren med oplæg til alle tre scoringer. Leandro er ligesom Kléber også en spiller, som kører på gule nummerpladser. Palmeiras fik som led i salget af Hernán Barcos til Grêmio i februar måned lov til at leje det 20-årige talent året ud. Aftalen indbefatter dog en frikøbsklausul på 5 mio. euros, så mon ikke Palmeiras samler sammen for at overtage Leandro på permanent basis.

Palmeiras fører rækken med 6 points for 2 kampe, og det lover godt for ambitionen om en hurtig returbillet til landets bedste liga. Et andet nedrykkerhold Figueirense er også kommet fint fra land med lutter sejre. Klubben fra Florianópolis har leveret to målrige forestillinger: Figueirense lagde ud med at besejre América fra Natal, mens América fra Belo Horizonte blev klasket med cifrene 4-2.

Kampene i Serie B fortsætter på fredag med seks kampe, mens lørdagen byder på de resterende fire kampe i den tredje spillerunde. Vi skal i alt igennem 38 runder på godt seks måneder for at finde fire oprykkere og fire nedrykkere.