fredag den 31. maj 2013

Dungas drenge nedlagde "Tigeren"

Internacional var hurtigt ude af startblokken, da "O Colorado" (De Røde) besejrede oprykkerne fra Criciúma med 2-0 i den anden runde af Serie A.

Dungas drenge satte turbo på fra start og satte to mål ind inden for de kampens første kvarter. Muskelbundtet Willians med fortid i Flamengo og Udinese bragte Internacional foran efter 13 minutter, og stopperen Rodrigo Moledo var på pletten bare to minutter senere.

Internacional fortsatte med at dominere kampen, og sejren var ud fra spil og chancer helt fortjent. "Tigrene" fra Criciúma var dog ikke helt ufarlige. Tættest på scoring var gæsternes Lins, der kort før pausen ramte træværket via Muriels ene hånd.

Hjemmeholdet kunne også prale af et forsøg på overliggeren. Det var talentfulde Fred, som i de døende minutter lige manglede de afgørende cm i at bringe Internacional foran med tre.

Internacional rykker op på 4. pladsen efter fire points for to kampe. Rækken føres af São Paulo, som har maksimumpoint. Criciúma ligger nummer 9 efter en sejr og et nederlag.

Se målene fra Internacional-Criciúma

Ingen kommentarer:

Send en kommentar