torsdag den 9. maj 2013

Lange Jô bombede São Paulo ud af Libertadores

Atlético Mineiro banede sig vej til kvartfinalen i Copa Libertadores med en knusende hjemmesejr på 4-1 over São Paulo.

"O Galo" (Hanen) havde vundet det første opgør på Morumbi med 2-1, så den samlede sejr kom dermed til at lyde på imponerende 6-2.

Atlético Mineiro har været et monster på Arena Independência i Belo Horizonte, og holdet anført af en suveræn Ronaldinho fulgte sin sædvanlige recept på hjemmebanen, nemlig fuld turbo fra start.

Belønningen for det massive pres kom efter små 20 minutters spil, hvor lange Jô passede den rutinerede ankermand Rogério Ceni med et intelligent spark.

Atlético fortsatte sin levende offensiv, men São Paulo var nogenlunde med i kampen indtil en snes minutter inde i 2. halvleg. Her knækkede klubben med de tre Copa Libertadores-titler fuldstændigt sammen.

Jô var igen den udløsende faktor for hjemmeholdet. Den tidligere Manchester City-spiller bankede to kasser ind bag Ceni inden for bare syv minutter, og imellem disse blandede angrebsmakkeren Diego Tardelli sig såmen også med en enkelt scoring.

Jo, det var en stor aften for Jô, der ikke lod festen spolere af, at Luís Fabiano fik pyntet på resultatet med et kvarter igen.

Atlético Mineiro møder i næste runde vinderen af Tijuana og Palmeiras. "Galo" må til kampen undvære Rosinei, der efter kampen så rødt efter klammeri med gæsternes Carleto.