mandag den 6. maj 2013

Clarence Seedorf i glædestårer

Botafogo gjorde rent bord i Rio de Janeiro, da "Fogão" også vandt den anden delturnering i dette delstatsmesterskab med en finalesejr på 1-0 over Fluminense.

Rafael Marques scorede kampens eneste mål fem minutter før pausen. Clarence Seedorf havde mulighed for at fordoble føringen ti minutter før tid, men den populære hollænder brændte sit forsøg fra straffesparkspletten.

Botafogo vandt i marts måned den første turnering med en finalesejr på 1-0 over Vasco da  Gama, og de zebrastribede lavede altså dacapo i delturnering nummer to. Dermed er der ingen behov for en sidste finale om det samlede Rio-mesterskab.

Clarence Seedorf & Co. vinder alle tre titler i Rio, og det var en hollænder i glædestårer, der sammen med sine holdkammerater kunne fejre en fantastisk start på 2013.