lørdag den 1. juni 2013

Tredje målfest i træk af Figueirense

3-2, 4-2 og nu 3-2. Nedrykkerne fra Figueirense er kommet godt fra start i Serie B med tre sejre ud af tre mulige og en målscore, der afslører, at der er "action" i begge målfelter.

Denne fredag tog de zebrastribede fra Florianópolis imod et andet nedrykkerhold, nemlig Sport, der blev sendt tilbage til Recife med et nederlag på 3-2.

Figueirense afgjorde kampen bare fem minutter før tid, da rækkens topscorer Rafael Costa for anden gang udplacerede den gennemrutinerede Magrão i gæsternes bur.

Hjemmeholdet så ellers ud til at gå en sikker sejr i møde med en halvtidsføring på 2-0 på mål af Maylson og Rafael Costa (straffe), men "løverne" fra Recife bed godt fra sig i begyndelsen af 2. halvleg.

Gabriel Santos headede bolden i kassen efter bare tre minutters spil, og inden der var spillet seks minutter havde Rithelly chokudlignet til 2-2.

De 5.489 betalende tilskuere på Orlando Scarpelli fik alligevel den ønskede sejr takket været Rafael Costas, der kastede sig frem i feltet og pandede sit femte sæsonmål ind.

Figueirense topper dermed tabellen med ni points for tre kampe, mens bysbørnene fra Avaí besætter 2. pladsen efter en 4-3 sejr ude over Icasa. Avaí var ellers nede med 1-3, men fik alligevel hevet sejren i land. Der var lidt god hjælp at hente undervejs af Icasa-keeperen Camilo (se videoen nederst).

Kampene i den tredje runde fortsætter i dag med fire kampe. Vi skal bl.a have storklubben Palmeiras i aktion hjemme mod pointløse América-MG. "O Verdão" (De Grønne) vil med en sejr generobre 1. pladsen i Serie B.