mandag den 3. juni 2013

Sikker sejr til Fred-løse Fluminense

Fluminense måtte afgive trioen Fred, Jean og Diego Cavalieri til landsholdstjeneste denne søndag, men "O Tricolor" havde alligevel ikke de store problemer med at besejre Criciúma i den tredje runde af Serie A.

Fluminense har altid været dygtige på standardsituationer, og det var da også et frispark, et hjørnespark og et straffespark, der banede vejen for sejren foran de kun 1.515 betalende tilskuere i Macaé.

Stopperen Digäo havde sin stjernestund før pausen, da han pandede bolden i nettet to gange, mens hurtige Wellington Nem med 10 minutter igen af matchen udnyttede et straffespark begået mod ham selv.

Fluminense rykker med sejren op på 4. pladsen i tabellen med seks points for to kampe.Oprykkerne fra Criciúma har fået en blandet start på turneringen og ligger nede som nummer 12 med tre points ud af ni mulige.

São Paulo generobrede 1. pladsen i rækken efter 0-0 ude mod hjemmestærke Atlético Mineiro. Det var klubbens første pointtab i Serie A, men det er alligevel nok et resultat, som "O Tricolor" nok gerne havde solgt kampen for forinden.

"O Galo" (Hanen) med Ronaldinho har nemlig imponeret alt og alle hjemme i egen hule. Med søndagens nullert nåede man op på hele 50 hjemmekampe i træk uden nederlag, og dermed overtager man rekorden fra Goiás.

Der var chancer i begge ender af banen, så 0-0 viser ikke den sande kulør af kampen. "O Galo" havde dobbelt så mange afslutninger som gæsterne, men Rogério Ceni og overliggeren klarede paragrafferne for gæsterne.

Dertil skal man lægge at São Paulo spillede det meste af 2. halvleg med en mand i undertal efter en udvisning af Denilson, så det var lidt op ad bakke for gæsterne til sidst.

São Paulo topper rækken med syv points for tre kampe, mens Atlético Mineiro ligger næstsidst med en enkelt pind for to kampe. "O Galo" har sit at se til i Copa Libertadores, men mon ikke der kommer flere points ind på kontoen, når fokussen i den næste måneds tid kan rettes mod Serie A.