søndag den 2. juni 2013

Palmeiras stoppet af effektive América-MG

Det kunne næsten ikke gå galt. Palmeiras med maksimumpoint hjemme mod pointløse América Mineiro lugtede af en sikker sejr til sidste års pokalmestre. Det hele endte alligevel med at gå i kage for favoritterne, der tabte kampen mod de undertippede gæster med 1-0.

"O Coelho" (Kaninen) havde fået strikket en god opskrift sammen til lørdagens dyst bestående af en stærk defensiv suppleret med kvikke angreb mod hjemmeholdets forsvarslinje. Anstrengelserne gav pote kort før pausen, da Nikão udplacerede Bruno i hjemmeholdets bur.

Palmeiras pressede hårdt på efter pausen for udligningen, men holdet manglede kreativitet for at nedbryde gæsternes forsvarsmur. "O Verdão" (De Grønne) har netop solgt midtbanespilleren Souza til Cruzeiro, og hans tempo og gode sparketeknik var savnet hos Gilson Kleinas mandskab.

Resultatet betyder, at Palmeiras glider ned på 5. pladsen i Serie B. Rækken føres af Figueirense, der har lagt ud med lutter sejre. Oprykkerne fra Chapecoense napper 2. pladsen 2. pladsen efter lørdagens 1-0 sejr over São Caetano. Avaí ligger treer , mens Joinville er det sidste hold i Top 4.

Turneringen kører videre på tirsdag, hvor alle 20 hold skal i aktion igen. Vi får med kampen Figueirense-Chapecoense et vaskeægte topbrag, og der bliver sikkert også rettet en del øjne på mødet mellem Palmeiras og Avaí. Det bliver klubbernes fjerde kamp inden for to uger. Det er hård kost, som man byder spillerne i landets næstbedste fodboldrække.