torsdag den 13. juni 2013

Sejr til Santos i skyggen af en Bielsa-signing?

Santos fik langt om længe årets første sejr i Serie A, da man hjemme på Vila Belmiro slog Atlético Mineiro med 1-0 i den 5. spillerunde.

Cícero slog til med kampens eneste mål efter bare tre minutters spil. Midtbanespilleren med fortid i Hertha Berlin og Wolfsburg sparkede på kassen et godt stykke udefra, og bolden blev lige rettet nok af til at snyde Victor i gæsternes mål. Alecsandro og Richarlyson have også bolden i nettet for gæsterne, men scoringerne blev begge korrekt annulleret for offside.

Dermed fik Santos tre vigtige points ind på kontoen. "O Peixe" (Fisken) er i lidt af et "ingenmandsland" for tiden efter salget af Neymar. Klubben leder efter en ny træner, som kan føre klubben tilbage til en ny storhedstid. Argentinske Marcelo Bielsa kunne være en mulighed, og "El Loco" ville i hvert fald få masser af talent at arbejde med i klubben fra havnebyen.

Santos rykker med sejren lige op over nedrykningsstregen, mens Atlético-MG fortsat hænger fast i suppedasen som nummer 18 ud af de 20 hold. "O Galo" (Hanen) må for tiden undvære landsholdsspillerne Bernard, Réver og Jô, og det er et stort afsavn for holdet fra Belo Horizonte. 

Se målet fra Santos - Atlético-MG

Onsdagens kampe, Serie A:
Grêmio - São Paulo  1-1
Portuguesa - Fluminense  2-1 (udsat fra 2. spillerunde)
Santos - Atlético-MG  1-0

Ingen kommentarer:

Send en kommentar