torsdag den 13. juni 2013

Luís Fabiano på tavlen i mulig afskedskamp

Det lugtede en del af afskedskamp, da Luís Fabiano og São Paulo denne onsdag spillede 1-1 med Grêmio i den 5. runde af Serie A.

Tyrkiske Galatasaray og græske Olympiakos lokker nemlig "Fabuloso" med attraktive tilbud, og det er ikke nogen hemmelighed at den tidligere landsholdsbomber længe har ønske sig væk fra São Paulo.

Såfremt frierierne skulle udmønte sig i en snarlig aftale, er det bare at konstatere at Luís Fabiano fik taget en pæn afsked med sin brasilianske klub. Den rutinerede forward gjorde det han er bedst til, nemlig at score mål.

Den 32-årige angriber bragte gæsterne foran kort før pausen med sit mål nummer 173 for São Paulo, og denne føring holdt indtil bare fire minutter før tid. Her dukkede en anden erfaren målræv Kléber nemlig op ved den bagerste stolpe efter en hjørnesparkskombination og reddede et enkelt point til Grêmio.

Med pointdelingen følges São Paulo og Grêmio pænt ad i tabellen. São Paulo ligger på. 6. pladsen med otte points i fem kampe, mens Grêmio på 7. pladsen er noteret for samme antal points. Coritiba fører overraskende Serie A med 11 points ud af 15 mulige.

Serie A holder nu en lille mini-ferie indtil den 2. juli pga. kampene i Confederations Cup.