tirsdag den 18. juni 2013

Neymarzetes skaber inferno for Brasilien under Confed Cup

Den brasilianske landstræner Luís Felipe Scolari savner en fast base under Confederations Cup, hvorfra han sammen med staben kunne forberede sit mandskab i ro og mag.

Brasilien har under den igangværende turnering været forbi byer som Goiânia, Brasília og nu Fortaleza, og selvom man mærker og glæder sig over den store interesse fra fansene, så volder netop denne nærkontankt også problemer for forberedelserne til kamp.

I fodboldprogrammet "Bem, Amigos" kaldte Felipão kaldte det for et rent inferno, og han havde foretrukket, at landsholdet havde haft tilholdssted på fodboldforbundets træningsanlæg Granja Comary i Teresópolis lidt uden for Rio de Janeiro.

Her kan man træne, når det passer ind i programmet, og så er det også lettere at beskytte spillerne over især de lettere hysteriske "neymarzetes" (fans af Neymar), som forstyrrer roen for spillerne.

Træningsanlægget i Teresópolis er under ombygning, og det er spørgsmålet om Felipão og hans mandskab får lov til at bruge det ved VM om et lille års tid eller om man bliver sendt rundt i det store land i et fremstød for at mobilisere fansene.

Neymarzetes forstyrrer Brasiliens forberedelser (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar