mandag den 10. juni 2013

Fluminense beviste at de er et hold af krigere

Fluminense viste super moral, da man hjemme i Macaé besejrede oprykkerne fra Goiás med 2-1 i den 5. runde af Serie A.

De brasilianske mestre, der igen måtte undvære landsholdstrioen Cavalieiri, Jean og Fred, blev handicappet, da angriberen Rhayner så direkte rødt kort før pausen, og det så rigtig skidt ud, da gæsterne efter 25 minutter af 2. halvleg bragte sig foran ved Vitor.

Fluminense kaldes for "Time de Guerreiros" (holdet af krigere), og det navn levede man fuldt op til denne søndag. Rafael Sóbis udlignede på et flot solomål efter 36 minutters spil af 2. halvleg, og den blot 17-årige Denilson sikrede hjemmeholdet alle tre points med bare fire minutter igen.

"O Tricolor" rykker med sejren op på 4. pladsen med tre sejre i fire kampe, og Rio-klubben har kun to points op til duksepladsen. Fluminense har en kamp til gode i forhold til de foranliggende hold. Den spilles på onsdag mod Portuguesa, og en sejr her vil betyde at Fluminense stryger helt til tops i tabellen.

Goiás ligger nede som nummer 15 med fem points i fem kampe, og holdet ligner et mere kampklar mandskab end det der lagde ud med at tabe 5-0 ude til Cruzeiro.