fredag den 7. juni 2013

Alex kanonerer Coritiba til tops i Brasilien

Midtbanestjernen Alex blev matchvinder, da Coritiba hjemme på Couto Pereira besejrede de forsvarende brasilianske mestre fra Fluminense med 2-1.

Den 35-årige spiller med en gloværdig fortid i bl.a. Fenerbahçe slog til med bare tre minutter igen på et drøn af et langskud, der ikke levnede Ricardo Berna i gæsternes mål nogen chance. Det var Alexs mål nummer 400, og det må høre til blandt de flotteste i den lange karriere

Alex havde også en aktie i Coritibas første mål med et oplæg til Robinho, mens Fluminense fik udlignet på et af klubbens specialer, nemlig dødbolde. Denne gang var det Carlinhos, som pandede et hjørnespark i nettet.

Coritiba topper nu Serie A med otte points ud af 12 mulige, mens Fluminense på 8. pladsen har seks points men blot for tre kampe. Rio-klubben var noget vingeskudt til torsdagens kamp. Trioen Diego Cavalieiri, Jean og Fred er alle optaget af landskampe for Brasilien, Deco er suspenderet med en dopingsag og  Shakhtar Donetsk har snuppet lynhurtige Wellington Nem for 9 mio. €.

Se målene fra Coritiba - Fluminense

Ingen kommentarer:

Send en kommentar