onsdag den 19. juni 2013

Brasilien mod angstmodstander i Confederations Cup

Brasilien spiller kl. 16.00 lokal tid (kl. 21.00 dansk tid) sin anden puljekamp i Confederations Cup. Scolaris udvalgte møder lidt af en angstmodstander i form af Mexico, som har besejret Brasilien i de sidste to landskampe. 

De to mandskaber testede hinanden af i juni måned 2012 med en testkamp i Dallas, og det blev en mexicansk triumf på 2-0 på mål af Giovani dos Santos og Javier "Chicharito" Hernández. 

Bare et par måneder senere var det OL-titlen som stod på spil, og endnu en gang trak mexicanerne det længste strå. Med en sejr på 2-1 snød Mexico favoritterne for den eneste titel, som det brasilianske landshold mangler for at have fuldt hus. 

Det blev angriberen Oribe Peralta, der med to mål sikrede mexicanerne den helt store triumf, men Hulk sørgede for brassernes trøstmål i overtiden.

Brasserne er dog fortrøstningsfulde op til dagens match. "A Seleçao" er under landstræner Luís Felipe Scoalri på rette kurs med to 3-0 sejre i rap, mens Mexico er i lidt af en krise. "Chicharito" & Co. har ikke leveret i VM-kval'en og Confederations Cup blev også indledt med et 2-1 nederlag til Italien.

Brasiliens største udfordring bliver at lukke mexicanernes solide defensiv op. De grønne har i de sidste to kampe været dygtige til at blokere for brassernes offensiv. Neymars driblerier er med det samme blevet lukket ned med en dobbelt-markering, og så har mexicanerne været dygtige i omstillingerne.

Om vi får en dacapo i dag må tiden vise. Scolari stiller nok op med samme opstilling, som har givet to sejre i rap. Mexicos træner José Manuel de la Torre vælger også status quo trods åbningsnederlaget til Italien.

Brasiliens forventede opstilling: 
12. Júlio César;
2. Daniel Alves, 3. Thiago Silva, 4. David Luíz, 6. Marcelo;
17. Luíz Gustavo, 18. Paulinho; 11. Oscar;
19. Hulk, 9. Fred og 10. Neymar

Mexicos forventede opstilling:
12. Corona;
22. Flores, 2. Rodriguez, 15. Moreno, 3. Salcido;
17. Zalava, 6. Torrado, 10. Giovani dos Santos;
11. Aquino, 14. Hernández og 18. Guardado

Se højdepunkerne fra OL-finalen i London

Ingen kommentarer:

Send en kommentar