mandag den 10. juni 2013

Det nye Brasilien tankede livsvigtig selvtillid mod Frankrig

Brasilien fik en fin optakt til Confederations Cup med at besejre Frankrig med 3-0 i søndagens testkamp.

Hjemmeholdet fik for alvor hul på bylden efter pausen, hvor Oscar, Hernanes og Lucas Moura passerede Lloris i det franske mål.

3-0 lyder som en sikker sejr, men faktum er at brasserne havde store problemer mod franskmændene. Gæsterne lukkede godt af i deres 4-5-1-opstilling, og Didier Dechamps' udvalgte var giftige i omstillingerne.

Ronaldo, som i dag fungerer som ekspertkommentator for O Globo, var tilfreds med indsatsen mod Frankrig. VM-helten fra 2002 vurderede, at Brasilien har et konkurrencedygtigt mandskab selvom mange af spillere stadig er unge og uerfarne på den internationale scene.

En anden gammel storspiller og nuværende ekspert Casagrande tilføjede, at det var utroligt vigtigt at vinde denne kamp. Angriberen med fortid i bl.a. italiensk fodbold fortalte, at det nye landshold manglede en sejr mod en stor modstander for at få den fornødne selvtillid. Den kom endelig i hus på Arena Grêmio denne søndag.

Brasiliens næste kamp er den 15. juni, hvor det gælder Japan i den første puljekamp i Confederations Cup. Derefter følger Mexico den 19. og Italien den 22. juni, og hvis alt går vel venter der en semifinale enten den 26. eller 27. juni.

Brasiliens opstilling (med indskiftininger):

Julio César
Dani Alves, Thiago Silva, David Luíz og Marcelo
Luiz Gustavo (Hernanes), Paulinho (Dante) og Oscar (Fernando)
Neymar (Bernard), Fred (Jô) og Hulk (Lucas Moura)
Træner: Luís Felip Scolari
Tilskuere: 51.643 betalende tilskuere på Arena Grêmio i Porto Alegre

Se målene fra Brasilien - Frankrig

Ingen kommentarer:

Send en kommentar